Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Mitä vuosi 2015 tuo Kiuruvedelle ja nuorelle miehelle?

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Tikkanen (kesk.) valoi Kiuruvesi-lehden toimituksessa kaupungin tinan. Balettitossun ja kauhan muotoinen tina kertoi Tikkaselle, että kuntatalous on ensi vuonna yhtä tarkkaa menoa kuin balettitanssi. Kauha puolestaan viestittää, että Kiuruvedelle on paljon annettu, Kiuruvesi ei ole mikä tahansa kunta. Paikkakunta on synnyttänyt paljon maailmalla menestyneitä ihmisiä. Henkistä pääomaa. Tällä Tikkanen viittaa televisiossa jouluna nähtyyn hyvän joulun toivotukseen toimittaja Raakel Liekin suulla, hän lähetti ensimmäisenä terveiset Kiuruvedelle. Agrologiksi opiskeleva Aleksi Pesosen tina puolestaan hajosi moneen röpelöiseen osaan, ilmeisesti nuoren miehen leipä on palasina maailmalla, mutta sitä leipää on runsaasti.