Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Kiuruvesi esittäytyy Helsingin matkamessuilla

KIURUVESI on mukana Matkamessuilla Helsingissä nyt kolmatta kertaa. Vuosi vuoden perään Kiuruveden osastoa on kiitelty eloisaksi ja iloiseksi, tunnelmalliseksi osastoksi. Esimerkiksi viime vuonna Kiuruveden osastolla kävi esiintymässä tangokuninkaallisia ja muita tähtiartisteja, he kun ovat tuttuja Iskelmäviikon ohjelmavastaava Juha Vartiaiselle. Puhumattakaan Klaus Thomassonin Juice-imitoinneista, jotka keräsivät ihmisiä osastolle ruuhkaksi asti. Yllätysnimiä on luvassa tänäkin vuonna kiuruvetisten osastolla.
Tänä vuonna messuilla on mukana Kiuruveden kaupungin, Iskelmäviikon, Maalaiskaupunginteatterin, Arctic Milkin ja Kiuruvesi-lehden lisäksi Runnin kylpylä. Runnin kylpylällä on paljon yhteisiä tapahtumia kiuruvetisten kanssa. Leikkisästi Juha Vartiainen tuumasikin viimeisessä messupalaverissa, että Kiuruvesi ottaisi mielellään Runnin rajojensa suojiin.
Kiuruveden osasto rakennetaan tänä vuonna maalaishenkiseksi. Kuvituksena on lehmiä ja länkkärimeinkiä. Kaupunkia mainostetaan Luomu-Suomen pääkaupunkina, joka on keskellä elävää maaseutua. Osastolla pyörii muun muassa kuvia Kiuruvesi-lehdestä, Iskelmäviikolta, Runnilta, teatterista.
Maalaiskaupunginteatterista Timo Lappalainen, Timo Marjoniemi ja Eveliina Ruhanen esittävät maalaishenkisiä teatteripätkiä. Juha Vartiainen laulaa kuten muinakin vuosina.

Matkamessut Messukeskus Helsinki 14.-18.1.