Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Hallitukseen uusia kasvoja

KIURUVEDEN kaupunginhallituksen kokoonpano muuttui maanantaisessa valtuuston kokouksessa. Kaksi vuotta hallituksessa istunut keskustan Suvi Happonen vaihtui Mira Kokkoseen, samoin perussuomalaisten Mauri Knuutinen vaihtui Vilho Ruotsalaiseen. Uutta on myös se, että vasemmistoliiton Pentti Ahponen ja Marja-Leena Kärkkäinen jäivät pois hallituksesta. Vasemmistolainen uusi kasvo hallituksessa on Kirsi Tenhunen.
Valtuusto valitsi valtuuston puheenjohtajaksi edelleen Janne Peltolan, 1. varapuheenjohtajana jatkaa keskustan Jouko Tenhunen, 2. varapuheenjohtajana vasemmistoliiton Markku Ruotsalainen ja 3. varapuheenjohtajana keskustan Hannu Halonen.
Muut hallituksen jäsenet: Sari Tikkanen, keskusta, (pj.), Kari Saastamoinen, keskusta, Unto Harmoinen, keskusta, Eero Lämsä, keskusta, Mira Kokkonen, keskusta, Katariina Pekkala, kokoomus, Raimo Partanen, kokoomus, Rauno Pikkarainen, vasemmistoliitto, (varapj.), Kirsi Tenhunen, vasemmistoliitto ja Vilho Ruotsalainen, perussuomalaiset.
Hallituksen jäsenmäärä pysyi samana eli siihen kuuluu 10 jäsentä. Valtuuston puheenjohtajisto osallistuu kaupunginhallituksen kokouksiin.