Uutiset (muokattu 20.1.2021) KoKo

Tappioputki jatkuu – 3. erä edustuksen kiusana

E2-JUNIORIT suuntasivat lauantaina nenät kohti Nivalaa. Tasaväkinen ottelu Nivala Cowboys mustaa vastaan päättyi tulokseen 3-3. Pisteille KK:n joukkueesta Luukas Tossavainen, Antti Saharinen, Niko Ruotsalainen (0+1), Minka Tikkanen, Arttu Saharinen (0+1). Ottelun erityismaininta menee maalivahti Tuukka Tossavaiselle, joka torjui kiekon 29 kertaa – yleisön mukaan "mahottoman hyvin". Palkinnot pokkasivat Juho Turpeinen ja Luukas Tossavainen.

E1-JUNIOREIDEN hyvät esitykset jatkuivat kotihallissa lauantaina. Valmennusjohdon opit kentällisen toiminnasta olivat menneet perille ja lukemat olivat sen mukaiset. RJK Red kärsi tappion 9-5. Tehokkaina kentällä olivat muun muassa Roni Laukkanen, Roope Tossavainen, Arttu Vainio, Rasmus Jokinen, Teemu Tikkanen, Pasi Kokora sekä Veeti Falck. Jeppe Tossavainen venyi ottelussa 23 kertaa. Sunnuntaina E1 luisteli Kajaaniin Hokin vieraaksi. Hyvästä pelistä huolimatta isokokoinen ja liukkaampi Hokki vei ottelun lukemin 7-3. KK:n joukkueesta pisteille pääsivät Aatu Kärkkäinen, Roope Tossavainen sekä Veeti Falck.

D2-JUNIOREILLA tuplaviikonloppu eteni häviöstä voittoon. Lauantaina kotihalliin saapui vieraaksi kuhmolainen KuKi HT, joka voitti ottelun lukemin 1-18. KK:n kuparisen rikkoi Aleksi Viertorinne ja syötti Lassi Roivainen. Sunnuntaina D2 ryhdistäytyi pelillisesti ja voitti PJK Pyhäjoelta lukemin 6-4. Tehokkaina olivat muun muassa Erno Pekkala (1+2), Aleksi Viertorinne (2+0), Joni Pennanen (1+0) sekä Aapo Kämäräinen (0+3).

C-NUORTEN joukkue KK-81/LL-89 ei jättänyt Lieksassa peliä arvailujen varaan. Vastassa ollut Hurtat/Sepot hävisi ottelun murskalukemin 1-18. Ottelun tehokkain kärki oli Henri Räty, Lari Lappalainen ja Riku Räty. Ottelun tehot voi käydä tarkistamassa finhockey.fi -tulospalvelun sivuilta: C-nuorten aluesarja/Pohjoinen/Lohko 2.

EDUSTUSJOUKKUEEN tappioputki kasvoi kahdella ottelulla. Lauantaina kotihallissa käyty ottelu SuPS:a vastaan ratkesi vasta kolmannessa erässä lukemiin 4-6 (2-1, 0-1, 2-4). KK:n päivän tehokkaimmat olivat Jarkko Kärkkäinen (1+2) ja Jarkko Huttunen (0+3). Sunnuntaina Edustus matkasi Pyhäjoelle PJK:n riesaksi. Ottelun kulku jäljitteli lauantaina käytyä ottelua, jossa kaksi ensimmäistä erää mentiin tasaisissa merkeissä, kunnes ottelu ratkesi kolmannessa erässä PJK:lle 6-0 (1-0,1-0,4-0). KK:n taivalta ei helpottanut myöskään se, että kiekkoa ei saatu maaliverkkoihin, vaikka laukauksia kertyi 37.