Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Kaupunginsihteeriksi haki 24, yritysneuvojaksi 17

KIURUVEDEN kaupunginsihteerin virkaa haki 24 ja yritysneuvojan tehtävään 17 naista ja miestä.
Kaupunginhallitus käsittelee molempia tehtäviä kokouksessaan ensi maanantaina 11.5.

YRITYSNEUVOJAN tehtävään ovat hakeneet:
Juha Auvinen, insinööri, Iisalmi, Jussi Auvinen, diplomi-insinööri, Kiuruvesi, Kari Heikkinen, diplomi-insinööri, Siilinjärvi, Henri Huttunen, restonomi, Kiuruvesi, Rauno Jääskeläinen, tradenomi, Siilinjärvi, Joonas Karhinen, tradenomi, Kuopio, Sari Karhu, yhteiskuntatieteiden maisteri, Vieremä, Juha Liukkonen, insinööri (AMK),Ylivieska, Tuula Parkkonen-Suhonen, yhteiskuntatieteiden maisteri, Kuopio, Merja Pursiainen, kauppatieteiden maisteri, Espoo, Heikki Samsten, ravintolalinja, Turku, Ilpo Saukkonen, toimitusjohtajan tutkinto, Liperi, Kosti Tsinovski, Kosti, Tuija Valta, yhteiskuntatieteiden maisteri,
Pielavesi, Anniina Varho, juristi, Lieto, Jouko Viirret, ylioppilasmerkonomi, Mänttä, Minna Vesterinen, tradenomi, Ivalo. Aluekehityssäätiö on jättänyt yritysneuvojapalvelutarjouksen haettavana olevaan yritysneuvojan toimeen.

KAUPUNGINSIHTEERIN virkaa hakeneet: Eetu Heiska, yhteiskuntatieteiden kandidaatti, Jyväskylä, Ari Hiltunen, tekniikan tohtori, Pielavesi, Jaana Hirvensalo, kauppatieteiden maisteri, Kuopio, Maarit Hujanen, taidehallinnon maisteri, Kiuruvesi, Pasi Huotari, filosofian maisteri, Vantaa, Eeva Huttunen, kauppatieteiden maisteri, Keitele, Esa Hämäläinen, yhteiskuntatieteiden maisteri, Joensuu, Timo Härkönen, insinööri (AMK), Kauhajoki, Timo Ikonen, kauppatieteiden kandidaatti, Kiuruvesi, Simo Kekäläinen, kauppatieteiden maisteri, Kiuruvesi, Irma Komulainen, hallintotieteiden ylioppilas, Iisalmi, Tuomo Kärkkäinen, insinööri (YAMK), Jyväskylä, Seija Pikkarainen, kauppatieteiden maisteri, filosofian lisensiaatti, Kiuruvesi, Mauno Ranto, hallintotieteiden maisteri, Kärsämäki, Sirkkaliisa Remes, hallintotieteiden maisteri, Kiuruvesi, Tuomo Sallinen, oikeusnotaari, hallintotieteiden yo, Iisalmi, Paula Savolainen, kauppatieteiden tohtori, Siilinjärvi, Jouko Seppälä, yhteiskuntatieteiden maisteri, Hartola, Maarit Tikkanen, yhteiskuntatieteiden maisteri, Kiuruvesi, Riikka Uoti, hallintotieteiden maisteri, Helsinki, Tuija Valta, yhteiskuntatieteiden maisteri, Pielavesi.
Kolme hakijaa ei halua nimeään julkisuuteen.