Uutiset (muokattu 20.1.2021) Kiuruvesilehti

Hallinto-oikeus kumosi Apellin hotellilaivaa koskevan valituksen

ITÄ-SUOMEN hallinto-oikeus on kumonnut 11.10.2016 antamassaan päätöksessä Kiinteistö Oyj Musta Rudolfin tekemän valituksen koskien Hotellilaiva Wuoksen sijoitusta Kuopion satamaan.
– Toivottavasti tämä ratkaisu jää tältä osin lopulliseksi ja sopu Sataman lääkäritalon kanssa löytyisi. Nyt hotellilaiva sijaitsee Iisalmen satamassa ja on siellä toiminnassa. Valitettavasti etäisyys tekee sen, ettei perheyritys voi täältä käsin sitä pyörittää ja majoitustoimintaa hoitaa ulkopuolinen yritys, sanoo Sleeplines Oy:n toimitusjohtaja Ismo Apell.

IISALMESSA asiakkaat ovat ottaneet laivan vastaan positiivisesti ja se läpäisi rakennus-, palo- ja terveystarkastukset elokuun alussa.
– Kuopio on kuitenkin kotikaupunkimme ja satamamme, jossa haluaisimme yritystoimintaa perheeni kanssa harjoittaa. Asiakaspalautteet Iisalmessa osoittavat, että tässä ollaan ihan oikealla tiellä. Olen valmis keskustelemaan kiinteistöosakeyhtiö Musta Rudolfin kanssa kaikesta yhteistyöstä sataman kehittämiseksi. Tässä kun yrittäjäperheenä emme pyydä muuta kuin lupaa päästä yrittämään.

ISMO Apell on Kiuruvedeltä lähtöisin oleva näyttelijä, ohjaaja, yrittäjä.