Uutiset (muokattu 20.1. 18:05) Kiuruvesilehti

Kaupunki tukee Tähkämessuja

TÄHKÄMESSUT OY ja Kiuruveden kaupunki ovat solmineet yhteistyö- ja markkinointisopimuksen, joka on arvoltaan 20 000 euroa. Maa- ja metsätalousmessut järjestetään Kiuruvedellä 21.–22.7.2017.
Kaupungin vuoden 2017 talousarviossa on jo määrärahavaraus markkinointi- ja yhteistoimintasopimuksen tekemiseen.
Sopimuksen lähtökohta on, että järjestäjä liittää Kiuruveden kaupungin logon ja nimen kaikkeen messujen markkinointiin ja tiedottamiseen ja toisaalta kaupungilla on mahdollisuus järjestää tapahtuman yhteyteen oheistapahtumia yhteistyökumppaneidensa kanssa.
Messualueena on Nivan hiekkakenttä ja Nivan ja Yläkoulun piha-alueet. Erikseen neuvotellaan ja sovitaan Tähkämessut Oy:n ja kaupungin välillä Nivan koulun luokkatilojen käytöstä. Luokkatiloja voi tulla näytteilleasettajien ja en-siapupalvelujen käyttöön. Nivan koulun keittiö ja kouluruokailutila on tarkoitettu näytteilleasettajien ruokailutilaksi ja käyttöoikeuteen sisältyy ainoastaan keittiön kylmäkalusteita.
Kaupunki järjestää yhteistyössä Tähkämessut Oy:n kanssa messujen yhteydessä vastaanoton, joka on tarkoitettu näytteilleasettajille ja kutsuvieraille. Vastaanoton kustannukset sisältyvät markkinointi- ja yhteistyösopimukseen.
Tähkämessujen toimitusjohtaja on Esa Auvinen, Mikko Remes on hallituksen puheenjohtaja. Tähkämessut jatkaa Viljo-messujen jalanjäljissä.