Uutiset (muokattu 20.1.2021) Juha Vartiainen

Sara Francis paransi ennätystään

KIURUVEDEN Urheilijoiden Sara Francisin vauhti näyttää jatkuvan vakuuttavan kovana myös hallikaudella. Joensuussa käydyissä Pohjois-Karjalan avoimissa pm-hallimestaruuskisoissa Sara voitti naisten 60 metrin parantaen samalla ennätystään 7.83 sta 7.63een.
200 metrin uusi halliennätys kirjoitetaan lukemin 25.41, jossa parannusta viime talveen liki sekunti. Tulevana perjantaina on vuorossa Pohjois-Savon avoimet hallimestaruuskisat Kuopiossa ja siellä 60 metrin pikapyrähdys.
Helmikuun alussa käydään Jyväskylässä maaottelukatsastus, jonne Sarakin tähtää. Helmikuun lopulla ovat aikuisten ja 17-vuotiaiden SM-hallikisat Jyväskylässä ja Turussa ja mitalivauhtia on odotettavissa ainakin oman ikäisten kisoissa.
Marraskuussa 16 vuotta täyttäneen pikakiitäjän valmentaja Tapani Turunen kertoo harjoittelukauden menneen hyvin ja tulokset puhuvat omaa kieltään. Näyttää sitä, että Sara nousee kevään ajaksi jo 19-vuotiaiden maajoukkueryhmään, joka tähtää Italiassa heinäkuun lopulla käytäviin EM-kisoihin.