Uutiset (muokattu 20.1.2021) Kiuruvesilehti

Henkilöauton kuljettaja loukkaantunut vakavasti kolarissa

KIURUVEDELLÄ on loukkaantunut vakavasti yksi ihminen kuorma-auton ja henkilöauton kolarissa, kertoo Itä-Suomen poliisilaitos.

HÄTÄKESKUKSEEN kello kahdeksan tulleen ilmoituksen mukaan Kiuruvedellä Iisalmentiellä oli henkilöauto törmännyt kuorma-auton perään. Tapahtumapaikka on noin kaksi kilometriä Kiuruvedeltä Iisalmen suuntaan Hingunniementien risteyksen läheisyydessä.
Tapahtumapaikkatutkinnassa selvisi kuorma-auton pysähtyneen edellä olleen ajoneuvon kääntymisen vuoksi. Toistaiseksi selvittämättömästä syystä suoralla tieosuudella henkilöauto törmäsi kuorma-auton lavan oikeaan takakulmaan. Kuorma-auton lava painoi henkilöauton rakenteita kasaan. Henkilöautossa yksin ollut kuljettaja loukkaantui vakavasti onnettomuudessa, hänet kuljetettiin jatkohoitoon Kuopion yliopistolliseen sairaalaan.
Risteysalueella on 80 kilometrin tuntinopeusrajoitus.