Uutiset (muokattu 20.1.2021) Kiuruvesilehti

Sara Francicille nuorten SM-hopeaa ja Liljalle hopeaa kahvakuulassa

KIURUVEDEN Urheilijoiden pikajuoksija Sara Francis otti SM-hopeaa 60 metrin juoksussa 17-22-vuotiaiden nuorten SM-halikisoissa viime viikon lauantaina.
Pikajuoksija Sara Francis juoksi SM-hopeaa 24.-26.2. järjestetyissä nuorten SM-hallikisoissa Turun Kupittaan Urheiluhallissa. 60 metrin juoksussa 17-vuotiaiden naisten sarjassa Francisia nopeampi oli Espoon Tapioiden Saara Keskitalo ajalla 7,69. Francis kiisi juoksuradalla maaliin ajalla 7,75. Alkuerässä Francis juoksi ajalla 7,68. Kolmanneksi juossut Tampereen Pyrinnön Olivia Ben Khalifa jäi Francisin taakse ajalla 7,83.

KAHVAKUULAN SM-kisat järjestettiin viime viikonloppuna Haapajärvellä. Kiuruveden Urheilijoiden Minna Lilja otti hopeaa ja teki uuden oman ennätyksensä.
Kahvakuulan SM-kisoista tuli menestystä, kun Kiuruveden Urheilijoiden Minna Lilja oli ainut kisoihin osallistunut kiuruvetinen. Lilja tuli toiseksi lauantain kuntosarjan OALC 16 kg +68 – sarjassa tuloksella 126 toistoa. Tämä oli Liljan uusi henkilökohtainen ennätys. Sarjassa oli kuusi nostajaa.
Sunnuntaina oli biathlonin vuoro ja silloin Liljan lisäksi kilpailivat Matti Lappalainen sekä Jarmo Waarna. Waarna voitti miesten 20 kilon kuulan biathlonin kuntosarjan. Waarnan tulokset olivat työntö 59 ja tempaus 134. Sarjassa oli kaksi nostajaa.
Lappalainen oli biathlonissa miesten amatöörisarjan, joka kilpaillaan 24 kilon kuulalla, viides. Lappalaisen tulokset olivat työntö 53 ja tempaus 144 toistoa. Sarjassa oli 6 nostajaa.
Lilja nosti sunnuntaina naisten mestaruussarjassa 20 kilon kuulalla biathlonin. Työntötulos oli 82 ja tempaus 112 toistoa. Lilja oli sunnuntain kisassa kolmas. Myös sunnuntain tulokset olivat uusia ennätyksiä. Sarjassa oli neljä nostajaa.