Uutiset (muokattu 20.1.2021) Kiuruvesilehti

Heiskaset ostavat Konekeskon varaosaliiketoiminnan Kuopiossa

VELJEKSET Heiskanen Oy ostaa huhtikuun alussa Konekesko Oy:n varaosaliiketoiminnan Kuopiossa (Toivala). Tavoitteena on panostaa asiakaspalveluun ja palvella asiakkaita kokonaisvaltaisesti koneiden hankinnasta luotettavaan varaosapalveluun.
– Haluamme vastata siitä, että työkoneet ovat asiakkaalla toiminnassa ja kunnossa erityisesti sesonkiaikana. Mm. Koneurakoinnissa tämä nykyisin tarkoittaa, että usein ympäri vuoden Toimiva Kone -konseptin mukaisesti tarjoamme työkoneisiin liittyvän kokonaisratkaisun sisältäen myös osaavan varaosapalvelun, toteaa kauppias Arto Heiskanen.
Konekeskon Kuopion varaosien henkilöstö siirtyy Veljekset Heiskanen Oy:n palvelukseen ja jatkaa vanhoina työtekijöinä. Kuopion K-maatalous myymälässä on jatkossa viisi työntekijää.
Kauppiaat Arto ja Harri Heiskanen toimivat K-maatalouskauppiaina Kuopiossa ja Iisalmessa. K-Rauta- ja K-maatalouskauppaa veljekset tekevät Vieremällä, Suonenjolla ja Kiuruvedellä. Vieremän, Suonenjoen ja Kiuruveden K-Raudat uudistuivat maaliskuun aikana. Yrityksen liikevaihto on 36 miljoonaa euroa ja palveluksessa 45 kaupan alan ammattilaista.