Uutiset (muokattu 20.1. 18:05) Jaana Selander

Saastamoisesta valtuuston puheenjohtaja, Kokkosesta hallituksen puheenjohtaja

KARI SAASTAMOISESTA on tulossa Kiuruveden kaupunginvaltuuston puheenjohtaja ja Mira Kokkosesta kaupunginhallituksen puheenjohtaja. Keskusta päätti paikoista ryhmäkokouksessaan eilen, päätös edellyttää vielä kunnallisjärjestön hyväksyntää.
Hannakaisa Heikkisestä tulee valtuuston toinen varapuheenjohtaja. Tommi Tikasta tulee kaupunginhallituksen jäsen ja valtuustoryhmän puheenjohtaja. Teknisen lautakunnan puheenjohtajaksi kaavaillaan Mikko Kemppaista.
Kaupunginhallitukseen ovat tulossa keskustasta Mira Kokkonen (varalla Kaisa Huttunen), Tommi Tikka (Seppo Niskanen), Sisko Toivanen (Minna Lappveteläinen), Emmi Tikkanen (Heli Tikkanen), Risto Juntunen (Tuomo Tikka) ja Pasi Hyytiäinen (Eero Kyllönen).
– Valinnat perustuvat äänestystulokselle, joka noudatteli hyvin alueellisuutta ja tasa-arvoa. Nuoret naiset menestyivät vallan mainiosti, huomauttaa kunnallisjärjestön puheenjohtaja Mira Kokkonen.