Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Kiuruveden lukiosta huipputulokseen

KIURUVEDEN lukiosta valmistuu 42 ylioppilasta. Kun kaikki arvosanat huomioidaan, valtakunnallisesti huipputulokseen ylsi Kiuruvedellä yksi abiturientti Heidi Kärkkäinen. Hänen tutkinnossaan on yhteensä kuusi laudaturia ja neljä eximiaa. Heidi Kärkkäisen yhteispistemäärä 66 on tänä keväänä koko maan korkein. Kärkkäinen kirjoitti laudaturit äidinkielestä, psykologiasta, historiasta, yhteiskuntaopista, maantiedosta ja biologiasta. Eximiat tulivat englannista, ruotsista, terveystiedosta ja matematiikasta.
– Oli yllätys, että tulos oli valtakunnallisesti noin hyvä. Arvosanoista oli kyllä vahva arvaus ennakkoon. Tyytyväinen täytyy olla, ei voi muuta sanoa, tuumaa Kärkkäinen.
Ylioppilaat: Amper Katri Anneli, Apell Samuli Marcus Kristian, Autio Laura Sara Anniina, Eerikinharju Paula Katriina, Halonen Cecilia Armi Jasmin, Huttunen Mikko Veikka Valtteri, Huttunen Sara Pauliina, Jaatinen Akseli Joel Jahvetti, Kainulainen Inka Ainosiiri, Kastarinen Anna-Sofia Mikaela, Kattainen Sonja Erika, Kattainen Tuukka Ilari Kauhanen Katja Elisa ( kaksoistutukinto ), Kaurala Elinamari Anniina, Kaurtola Minka Severiina, Kejonen Saku Petteri, Kokkonen Eetu Henrik Olavi ( kaksoistutkinto), Kossi Janita Maria, Kouvalainen Arttu Matias, Kumpulainen Pasi Mikael, Kämäräinen Heini Maria, Kärkkäinen Heidi Lisa Maaria, Kärkkäinen Juho Petteri, Kärkkäinen Laura Elisa, Kärkkäinen Pauliina Anna Johanna, Linninen Milla Helena, Loppukaarre Jussi Jarno Emil, Niiranen Tommi Alfred, Niskanen Katja Pauliina, Pennanen Juho Matias, Pääkkö Sakaris Samu Petteri, Remes Simo Hannes, Räihä Emma Katariina, Räisänen Ilari Altti Oskari, Sinjaga Suvituuli Henrika, Tallgren Aki Petteri, Tallgren Niko Matti Olavi, Tikkanen Heli Johanna, Tikkanen Inka Elina ( kaksoistutkinto ), Tikkanen Ronja Amanda, Tossavainen Essi Orvokki ja Vatanen Tommi Lennart.