Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Iskelmäviikolle kaivataan lisää talkoolaisia, SenioriMestareiden suosio yllätti

ISKELMÄVIIKON valmistelut etenevät hyvin, teltta nousee Nivan kentälle maanantaihin ja passien myynti käy ahkerasti.
Tapahtumakoordinaattori Timo Marjoniemi viestittää, että talkoolaisia kaivattaisiin liikenteenohjaukseen ja järjestyksenvalvontaan ja ennen kaikkea anniskeluun. Järjestyksenvalvojiksi otetaan kortillisia ja kortittomia. Kaikille järjestyy töitä.
– Suurin pula on kuitenkin anniskelupuolella lauantai-iltana. Anniskeluun edellytämme täysi-ikäisyyttä ja iloista mieltä, Marjoniemi kertoo.
Talkoolaisille maksettavan korvauksen (6 euroa/tunti) talkoolainen voi osoittaa valitsemalleen yhdistykselle tai järjestölle tai hyväntekeväisyyteen. Talkoolainen saa itselleen lipun tai passin Iskelmäviikolle työmäärän mukaan.

KARAVAANAREITA Iskelmäviikolle on ilmoittautunut ennakkoon jo 575.
– Kaikille ilman varausta tuleville ei ole mahdollisuutta tarjota sähköllistä paikkaa, huomauttaa Marjoniemi.

UUSI SenioriMestarit-laulukilpailu on kerännyt paljon osallistujia ja semifinaaliin kutsutuista on osallistumisensa määräaikaan mennessä varmistanut 80 laulajaa, heistä 10 Ruotsista.
Ohjelmavastaava Juha Vartiainen kertoo, että SenioriMestarit-laulukilpailun semifinaali voidaan joutua siirtämään IskelmäAreenalta Kulttuuritalon Kiurusaliin keskiviikkona, koska laulajia on niin paljon. Kiurusaliin mahtuu 400 katsojaa ja semifinaali on kaikille maksuton. Semifinaalin pitopaikka varmistuu tiistaina.
Joka tapauksessa IskelmäMestarit-laukukilpailun semifinaali ja SenioriMestarit-laulukilpailun finaali järjestetään IskelmäAreenalla torstaina. SenioriMestarit-laulukilpailuun osallistuu kiuruvetinen Anja Ruotsalainen.
Iskelmäviikon talkoolaiseksi voi ilmoittautua iskelmätoimistoon.