Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Kaupunginjohtaja lauloi Iskelmäviikon avajaisissa

KIURUVEDEN kaupunginjohtaja Jarmo Muiniekka lauloi Iskelmäviikon avajaisissa lauantaina. Muiniekka esitti kitarallaan säestäen kuuluisan country-kappaleen Aavikkoratsastajat. Muiniekan esiintyminen oli IskelmäAreenan yleisölle yllätys. Esitys sai 1000-päisen yleisön mukaan taputtamaan musiikin tahdissa.
Muiniekka perusteli esiintymistään sillä, että hänkin halusi laittaa itsensä likoon kuten muutkin laittavat Iskelmäviikon aikana. Muiniekka ei ollut ensimmäistä kertaa kitaran kanssa lavalla, hän on harrastanut musiikkia kymmeniä vuosia.
Avajaisissa nähtiin toinenkin yllätysnumero, kun Iskelmäviikon ohjelmistovastaava Juha Vartiainen kukitti 50 vuotta täyttäneen juontaja Sari Tammisen. Mieskuoro Kiurun Laulu esitti Tammiselle onnittelulaulun. Juhla käynnistyi mieskuoron esittämällä Finlandialla.
Aavajaissa lauloivat vuoden 2016 IskelmäMestarit Hanna Hirvonen ja Jarno Kokko. Viihdeorkesteri Kilimu esitti useita kappaleita.
Valtuuston puheenjohtaja Kari Saastamoinen iloitsi siitä, että Kiuruveden väkimäärä nousee Iskelmäviikon aikana, hän myös kiitteli talkoolaisten työpanosta sekä Iskelmäviikon ydinporukkaa: Yrjö Waarnaa, Matti Nuutista, Hannu Niskasta, Ilpo Brandtia sekä Heikki Komulaista, että he ovat jaksaneet taas koota Iskelmäviikon kokoon. Saastamoinen piti niin ikään erinomaisena, että Iskelmäviikko sai keväällä koko joukon uusia osakkeenomistajia.
– Iskelmäviikko on yhtä suurta perhettä, siitä on syytä pitää kiinni.