Uutiset (muokattu 20.1.2021) Kiuruvesilehti

Nyt voit vaikuttaa kaupungin tulevaisuuteen

KIURUVEDEN kaupunkistrategian valmistelu uudelle valtuustokaudelle käynnistyy. Kaupunginjohtaja Jarmo Muiniekka kertoo, että nyt halutaan kuulla jokaisen kaupunkilaisen mielipide kaupungin kehittämisen painopisteistä.
– Osallistu ja vaikuta vastaamalla kyselyyn, viestittää Muiniekka.
Vastausaikaa on perjantaihin 6.10.2017 saakka. Vastaaminen onnistuu Kiuruveden kaupungin kotisivuilla, etusivulla on otsake: Sinun mielipiteesi merkitsee. Klikkaamalla otsakke, pääsee kyselyyn. Vastaajaa ei voida vastuksesta tunnistaa. Kyselyssä kysytään muun muassa miten hyvin Kiuruveden kaupunki on onnistunut hyvinvoinnin ja osallistumisen edistämisessä asteikolla 1–5.
Tulokset julkistetaan lokakuussa järjestettävässä kaikille avoimessa kuntalaistilaisuudessa, josta ilmoitetaan myöhemmin. Kaupunginvaltuusto saa vastauksista yhteenvedon käyttöönsä strategian valmistelua varten.