Uutiset (muokattu 20.1. 18:05) Kiuruvesilehti

Yrittäjillä joulunalushulinat kahtena päivänä

KIURUVEDEN yrittäjillä on joulunalushulinat tulevana viikonloppuna, perjantaina ja lauantaina.
Joulunalushulinat tarkoittaa sitä, että yrittäjillä on erilaisia tempauksia omissa liikkeissään, on tarjouksia ja tarjoiluja ja liikkeet voivat olla avoinna pidempään.
Idea joulunalushulinoista syntyi Kiuruveden yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Tarja Arbeliuksen ja Kiuruvesi-lehden markkinointivastaava Airi Leskisen jutustelusta syksyllä.
– Ajateltiin, että kutsutaan yrittäjät koolle. Puhalletaan yhteen, yhteisellä tempauksella. Muistetaan, että meillä on monenlaista tarjontaa, erikoisliikkeitäkin monta, ja että joululahjat saa ostetuksi Kiuruvedeltä, Arbelius toteaa.
Joulunalushulinahenkeä on tarkoitus jatkaa myös tulevana vuonna. Järjestöt ovat jo ottaneet Arbeliukseen yhteyttä ja haluavat tehdä yhteistyötä yrittäjien kanssa.
Kiuruvedelle on syntynyt tänä vuonna 25 uutta yritystä omistaja- ja sukupolvenvaihdokset mukaan lukien.
– Se on todella paljon se, iloitsee Arbelius.
Arbelius sanoo, että Kiuruveden yrittäjien ideoima Yrittäjäpäivä on otettu Savon yrittäjissä esille ”Kiuruveden mallina”. Yrittäjäpäivä kokoaa yhteen yrittäjien tarvitsemat palvelut samalle luukulle. Arbelius kiittelee myös sitä, että kaupunginstrategiaa avataan tulevana vuonna yhdessä yrittäjien kanssa.