Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Posti aloittaa K-Supermarketin tiloissa huhtikuussa

POSTI siirtää toiminnan K-Supermarket Kiuruveden tiloihin huhtikuun 12. päivästä lähtien.
K-Supermarketin kauppias Risto Kauppinen kertoo, että Postin tiloja ryhdytään rakentamaan tulevana maanantaina. Samalla uusitaan K-Supermarketin konseptia ja kalustusta. Postin ja uudistuneen myymälän avajaisia vietetään 12.4.
Posti tulee K-supermarketissa neloskassojen päähän. Se edellyttää jonkin verran muun myymälän tiivistystä. Postin käyttöön tulee 35 neliötä. Posti työllistää K-Supermarketin henkilöstä noin 1–2 työntekijän verran.
K-Supermarketissa pyritään hoitamaan laadukkaasti ja sujuvasti niin postin kuin kaupan palvelut.
Postin palvelupäällikkö Risto Muhonen sanoo, että Postin toimintaan ei tule Kiuruvedellä katkoksia, posti toimii 11. päivään huhtikuuta saakka K-marketissa, Niemistenkadulla.
Muhosen mukaan K-Supermarket on hyvä paikka postille, sillä Posti jatkaa toimintaa saman ketjun sisällä, K-Supermarket on keskeisellä liikepaikalla, K-supermarketilla on hyvät parkkipaikat ja liike on avoinna seitsemänä päivänä viikossa.