Ratsastus, Urheilu, Uutiset (muokattu 21.2.2021) Kiuruvesilehti

Veljekset Heiskanen Oy täyttää 20 vuotta

VELJEKSET Heiskanen Oy täyttää 20 vuotta, rauta-maatalouskauppaa Heiskaset ovat tehneet jo 35 vuotta. Vuonna 1983 Arto ja Harri Heiskasen vanhemmat Reino ja Anja Heiskanen perustivat Vieremän K-Rauta- maatalouskeskuksen. Alusta asti veljekset ovat olleet mukana vanhempiensa yrityksen toiminnassa.
– Kiitokset kuuluvat vanhemmille, että jo 1990-luvun alussa annettiin vastuuta kaupanteosta. Se on ollut paras koulu kauppiasuralle, kertovat Arto ja Harri Heiskanen.
Oman kauppiasuransa veljekset aloittivat vuonna 1998 Vieremällä ostamalla vanhempiensa omistaman rauta-maatalouskaupan. Vuonna 2000 toimintaa laajennettiin Suonenjoelle ja vuonna 2003 Kajaaniin. Kajaanin liiketoiminta myytiin vuoden 2007 alussa ja saman vuoden joulukuussa liiketoiminta laajeni Kiuruvedelle ja Iisalmeen. Vuonna 2011 laajennettiin maatalouskaupan osalta Siilinjärven Toivalaan.
Veljekset Heiskanen Oy on viime vuosina tehnyt merkittäviä uudistuksia ja remontteja kauppapaikkoihin pystyäkseen tarjoamaan asiakkaille entistä parempaa ja monipuolisempaa palvelua.
Rautakaupan osalta kuulumme K-rauta ketjuun ja maatalouskaupan osalta Lantmännen Agro ketjuun. Molempien ketjujen toiminta perustuu paikallisesti toimiviin kauppiasyrittäjiin ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan.
Vieremä, Suonenjoki ja Kiuruvesi kuuluvat K-Rauta ketjuun ja kaikki viisi myymälää Lantmännen Agro ketjuun.
Harri Heiskanen toimii kauppiaana Suonenjoella ja Kiuruvedellä. Harrin vastuualueeseen kuuluu koko yrityksessä rautakauppa. Arto Heiskanen toimii kauppiaana Vieremällä, Iisalmessa ja Kuopiossa sekä vastaa maatalouskaupasta.
Arto Heiskanen asuu perheineen Vieremällä ja Harri Heiskanen perheineen Suonenjoella. Arto on Lantmännen Agro ketjujohtokunnan varapuheenjohtaja ja Harri Heiskanen on K-Raudan ketjujohtokunnassa.

SYNTTÄRIKIERTUE käynnistyy perjantaina 9.11.Iisalmesta ja jatkuu Kiuruvedellä perjantaina 16.11. Vieremällä juhlitaan maanantaina 19.11 ja Suonenjoelle perjantaina 23.11. Kiertue päättyy Toivalaan Siilinjärvelle, jossa vietämme synttärimarkkinoita perjantaina 30.11.
Asiakkaille tarjotaan juhlan kunniaksi kakkukahvit ja makkaraa, lisäksi menossa mukana kaikilla paikoilla tangofinalisti Mika Lappalainen sekä ME-hanuristi Anssi K Laitinen. Lapsille on tarjolla poniratsastusta sekä onnenpyörä. Pikahuutokaupat ja arvonta kaikissa myymälöissä synttärimarkkinoilla.

VELJEKSET Heiskanen Oy työllistää 47 henkilöä ja kausityöntekijöineen yli 60 henkilöä . Liikevaihto on 36 miljoonaa euroa. Yrityksen omistavat Harri ja Arto Heiskanen ja sen liiketoimintaan kuuluvat maatalous- ja rautakauppa.