Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Hyvän mielen tanssi sai kultaa Kokkolassa

KIURUVEDEN Voimistelijoiden Hyvän mielen tanssi sijoittui Gym for Life -sarjassa kultakategoriaan esityksellään ”The case” viikonvaihteessa Kokkolassa järjestetyssä Voimistelun ja tanssin Lumo-kisoissa.

ESITYS tehtiin KiVon joulunäytökseen, jonka teemana olivat elokuvat.
Esityksessä rosvot lähtevät ryöstöretkelle, jossa tapahtuu vahinko, jolloin poliisit tulevat ryöstöpaikalle. Rosvot jäävät poliisien tähtäimeen, mutta vain hetkeksi, alkaa takaa-ajo, tanssibattle. Loppu ei kerro, jäävätkö rosvot kiinni vai ei.

TUOMARISTO piti esityksen huumorista, joka kesti koko esityksen ajan. Samoin juoni, tanssin ilo ja ryhmälle sopiva koreografia sai kehuja. Yksi tuomari valikoi esityksen parhaaksi poliisi- ja rosvoesitykseksi, minkä on ikinä nähnyt. Sirpa Kämäräinen ja Milla Kärkkäinen ovat ohjanneet esityksen ja laatineet myös koreografian.

KOKKOLASSA oli mukana myös KiVon ryhmistä Violat. Violat osallistui myös Gym for Life-sarjaan ja tuli pronssille.
Voimistelun ja tanssin Lumo on iloinen ja energinen tapahtuma, jossa nähdään voimistelua ja tanssia kaikessa moninaisuudessaan ja koetaan yhdessä esittämisen riemua.

LUMO on suunnattu kaiken ikäisille tytöille ja naisille, miehille ja pojille – ja ihan kaikille voimistelulajeille.
Lumo-tapahtumissa on mukana tanssin kilpailu ja Gym for Life -sarjat. Valtakunnallinen Lumo-finaali järjestetään kerran vuodessa keväällä. Lisäksi on alueellisia tapahtumia, semikilpailuja.
Ryhmä esiintyy Pohjois-Savon Urheilugaalassa tulevana perjantaina.