Uutiset (muokattu 20.1.2021) Kiuruvesilehti

Ennakkoäänestys alkaa tänään

EDUSKUNTAVAALIEN ennakkoäänestys käynnistyy tänään keskiviikkona. Valtuustosalissa voi äänestää keskiviikosta perjantaihin kello 9–18 ja lauantaina ja sunnuntaina kello 10–14.
Ennakkoäänestys jatkuu ensi viikolla vielä maanantaina 8.4. ja tiistaina 9.4. Äänestyspaikka on avoinna kello 9–18. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 14.4. Äänestää voi valtuustosalissa kello 9–20.
Kiuruvedellä voi äänestää ennakkoon myös kirjastoauton reitillä 3.4.–5.4. sekä 7 eri laitoksessa (terveyskeskus, Virranranta, Parkonmäen Hoitokoti, Attendo Kallionsydän, Rinnekoti, Kiururinne I ja Kiururinne II, Rinnekatu 4, Paavonkoti, Paavo Tikkasentie 4 ja Sotainvalidien asuintalo).Kotona äänestäminenkin on mahdollista, mikäli on ilmoittanut äänestyshalukkuudestaan ennakkoon keskusvaalilautakunnalle.
Ota vaalipaikalle mukaan kuvallinen henkilötodistus, ajokortti käy henkilöllisyyden tunnistamiseksi.