Uutiset (muokattu 20.1.2021) Kiuruvesilehti

Kiuruvesi-lehti voitti Paikallislehtikilpailun

KIURUVESI-LEHTI voitti Sanomalehtien Liiton järjestämässä Paikallislehtikilpailussa kerran viikossa ilmestyvien lehtien sarjan. Arviointiraadin mielestä Kiuruvesi-lehti on kauttaaltaan laadukas ja sen suurin ansio on vahva vuorovaikutus lukijoidensa kanssa. Myös laadukkaat koulutusteemasivut keräävät kiitosta. Lehti tuntee kohderyhmänsä eikä pelkää tarttua yllättäviinkään aiheisiin.
Palkinto luovutettiin lehdelle Suurilla Lehtipäivillä Hyvinkäällä torstaina.
Kiuruvesi-lehti voitti Paikallislehtikilpailun myös vuonna 2016. Vuonna 2011 lehti sai kunniamaininnan.
Kiuruvesi-lehti on voittanut Paikallislehtikilpailun 10 kertaa 1960-1980-luvuilla.
Kiuruvesi-lehden päätoimittaja on Jaana Selander, toimittaja Tiina Kilvensalmi, markkinointivastaava Anu Laitinen ja konttorivastaava Pirjo Palo. Toimittaja Aku Laatikainen tuuraa toimittaja Tiina Kilvensalmea, hän tekee apurahalla omaa valokuvausprojektiaan.
Kiuruvesi-lehti on ainoa itsenäinen paikallislehti Savon alueella, se ei kuulu mihinkään konserneihin.Lehti on perustettu vuonna 1953.