Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Katri, Laura, Irina ja Souvarit

ENSI kesän Iskelmäviikolle ovat tulossa esiintymään ainakin Katri Helena, Laura Voutilainen, Irina ja Souvarit.

KESÄN 2020 Iskelmäviikkoa on valmisteltu jo elokuusta lähtien. Kuten edellisinäkin vuosina, niin nytkin joulun alla 2019, Iskelmäviikko julkistaa muutaman ensin kesän artistin.
He ovat Katri Helena, Laura Voutilainen, Irina ja Souvarit. Souvarit esiintyy keskiviikkona (15.7.), Katri Helena torstaina (16.7.), Irina perjantaina (17.7.) ja Laura Voutilainen (18.7.) lauantaina.
Kaikkia edellä mainittuja solisteja on yleisö Iskelmäviikolle toivonut.
– Souvareiden 40-vuotiskiertuekonsertti oli Iskelmäviikolla kesällä 2018. Katri Helena oli tulossa Iskelmäviikolle toissa vuonna, mutta hän perui keikkansa sairauden takia. Nyt Katri Helena on loistavassa kunnossa, sanoo ohjelmavastaava Juha Vartiainen.
Irina ei ole esiintynyt aikaisemmin Kiuruvedellä. Häntäkin yleisö on toivonut Iskelmäviikolle.
– Laura Voutilainen on yksi eturivin naissolisteistamme, joka taipuu esityksissään moneen, jatkaa Vartiainen.

RASKASTA Iskelmää -konsertti rantautuu myös ensi kesänä Iskelmäviikolle lauantai-illalle. Raskasta Iskelmää toimii samalla konseptilla kuin Raskasta Joulua -kiertue.
Raskasta iskelmää -albumi julkistettiin kesäkuussa, albumilla suomalaiset rock- ja metallimuusikot esittävät uudelleensovitettuja versioita iskelmäkalssikoista.
Eli kyse on siitä, että iskelmäklassikoita on uudelleen sovitettu raskaamman tyylin muusikoille,
Solisteista ei vielä kerrota mitään, mutta viime vuonna kiertueella on ollut mukana muun muassa Sonata Arctican keulamies Tony Kakko, Suburban Triben ja Kyyrian solisti Ville Tuomi, The Voice of Finland -voitollaan tunnetuksi noussut Antti Railio, Tarot-yhtyeestä tuttu Tommi ’Tuple’ Salmela.
Raskasta Iskelmää -konsertin takia lauantain ilta- ja yöliput ovat myynnissä ennakkoon. Juha Vartiainen kehottaa hankkimaan lipun ennakkoon, sillä lippuja on tarjolla rajattu määrä.

ISKELMÄVIIKKO myy joulun kunniaksi ensi vuoden iskelmäviikolle passia edulliseen hintaan vaikka pukinkonttiin.
Passit voi netin lisäksi käydä ostamassa Iskelmätoimistolta 4.–5.12. klo 11–16.30.
Koko ensi kesän iskelmäviikon ohjelmisto julkistetaan Helsingissä Matkamessuilla tammikuussa 2020.
Tulevana kesänä Iskelmäviikolla on uutta se, että niin IskelmäMestarit -laulukilpailu kuin SenioriMestarit -laulukilpailu järjestetään päiväsaikaan. Illat on pyhitetty eri artistien ja yhtyeiden konserteille.
Iskelmäviikko on Kiuruvedellä 15.–19.7.2020.