Uutiset (muokattu 20.1. 18:05) Kiuruvesilehti

Kiuruveden kinkerit käynistyvät Turhalasta

KIURUVEDEN seurakunnassa pidetään edelleen kyläkinkereitä. Tänä vuonna kinkerikierros aloitetaan Turhalan kylästä, Seppo Hirvimäen kotoa (os. Turhaöantie 493).
Kinkereissä on paneuduttu vuosien varrella hyvin moniin kirkkoamme puhuttaneisiin aiheisiin, kuten reformaatio, lähetystyö ja Isä meidän –rukous. Tämän vuoden kinkeriaiheena on usko.
Pastori Eeva-Maija Monton siirtyessä helmikuun alussa Oulun hiippakunnan papistoon, on kirkkoneuvosto pyytänyt tuomiokapitulilta virkamääräystä pastori Anitta Kuusiselle 1.2.–31.3. väliseksi ajaksi. Kinkeriopetuksesta tänä vuonna vastaavat Mirita Häyrynen, Anitta Kuusinen, Merja Pirkkalainen ja Matti Oikarinen.
Mikäli kyläkunnalle ei ole vielä sovittu kinkeriaikaa ja -paikkaa, niin mistään ei ole myöhästytty, sillä muutama kinkerivuoro on vielä vapaana, näin viestittää kirkkoherra Matti Oikarinen Kiuruveden kyläkunnille.