Uutiset (muokattu 20.1.2021) Kiuruvesilehti

Isämme sai kunnioittavaa ja yksilöllistä hoitoa Kallionsydämessä

Isämme sai kunnioittavaa ja yksilöllistä hoitoa Kallionsydämessä MAIJA-LIISA TASKISEN ja Mirja Nuutisen isä Alpo Nuutinen menehtyi Attendon Kallionsydämessä viikko sitten maanantaina koronavirukseen. Sisarukset ovat kiitollisia isänsä saamasta hoidosta.

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.
  • Theresa

    Iso kiitos jutusta!!
    Tässä koronan keskellä on hienoa huomata, että on lehti joka nostaa esille myös positiivisia asioita. Jatkuva loan heitto asian ympärillä on ollut surullista luettavaa ja varmasti vaikuttanut työtä tekeviin hoitajiin, omaisiin ja asukkaisiin.

Kommentointi ei ole käytössä.