Uutiset (muokattu 20.1. 18:05) Kiuruvesilehti

Iskelmäviikko siirtyy ensi vuoteen

KIURUVEDEN Iskelmäviikko siirtyy pidettäväksi ensi vuonna, sillä valtioneuvosto on kieltänyt suurien kesätapahtumien järjestämisen 31.7.2020 saakka. Päätös tuli eilen maamme hallitukselta. Suurien kesätapahtumien kielto voi jatkua pidempäänkin. Tämän johdosta myös Kiuruveden 22. Iskelmäviikko siirtyy kesältä 2020 uuteen ajankohtaan. 22. Iskelmäviikko järjestetään 14.-18.7.2021.
– Meitä tämä harmittaa valtavasti, mutta ratkaisu on tilanteen huomioiden oikea, Iskelmäviikko tiedottaa.
– Monia varmaan mietityttää, kuinka käy jo maksettujen karavaanipaikkojen ja lippujen kanssa. Pyytäisimme teitä kuitenkin malttamaan hetken. Julkaisemme virallisen tiedotteen ohjeineen 2.5. sekä nettisivuillamme ja Iskelmäviikon Facebookissa.