Uutiset (muokattu 20.1. 18:05) Kiuruvesilehti

Aineistoa lainataan jo kirjastosta

KIURUVEDEN kirjastossa käynnistyy aineiston noutopalvelu heti. Kirjastossa saa oleskella vasta 1.6. alkaen. Hallitus linjasi 4.5.2020 rajoitustoimien vaiheittaisesta purkamisesta kirjastojen osalta seuraavasti: Kirjastojen on mahdollista aloittaa aineiston noutopalvelu välittömästi. Muut kuin lainaustoiminnan kannalta välttämättömät tilat tulee kuitenkin pitää suljettuina eikä oleskelua tai muuta toimintaa kirjaston tiloissa tule sallia ennen kesäkuun alkua.

KIURUVEDEN kirjasto lainaa aineistoa niin, että asiakas tekee varauksen haluamansa aineistoon Rutakko-verkkokirjastossa, Rutakko-mobiilikirjastossa tai puhelimitse 040 576 6500. Puhelimitse aineistoa varattaessa on varauduttava kertomaan nimi, kirjastokortin numero ja puhelinnumero.
– Kokoamme ja lainaamme sinulle kirjakassin valmiiksi, tiedottaa kirjastovastaava Heidi Huhtilainen.

MIKÄLI tekee varauksen verkkokirjastossa, tulee soittaa kirjastoon sen jälkeen, kun noutoilmoitusviesti saapuu ja ilmoittaa aika, jolloin noutaa kassin.

LAINAT palautetaan kirjaston palautusluukkuun. Kirjasto palvelee toukokuun ajan maanataista perjantaihin kello 10–15, (suljettu 21.–24.5.)
Huhtilainen kehoittaa muistamaan turvavälit.

KIRJASTOT ovat olleet suljettuina maaliskuun puolesta välistä lähtien.