Uutiset (muokattu 20.1. 18:05) Kiuruvesilehti

Kiuruveden lukion uudet ylioppilaat

KIURUVEDEN lukiosta on valmistunut 39 uutta ylioppilasta: Alavuotunki Sanna, Autio Petra, Autio Virpi, Blomberg Tiitus, Elovaara Aatu-Erik, Falck Aapo, Harmoinen Ruben, Heikinmaa Vesa, Hämäläinen Atte, Jauhiainen Hanna-Roosa, Julkunen Salla, Kastari Sofia, Kemiläinen Annika, Koirikivi Aleksi, Kumpulainen Pinja, Kumpulainen Tino, Kuonanoja Arsi, Kämäräinen Aapo, Kärkkäinen Hanne, Kärkkäinen Noora, Laaksorinne Pinja, Laitinen Susanna, Lipponen Valtteri, Lohva Vilma, Luttinen Veeti, Martikainen Juuso, Nevalainen Kaisa, Pasanen Sara, Pasanen Venla, Peltola Santtu, Ratinen Micaela, Rekilä Mirjami, Repka Jenna, Ruotsalainen Saina, Räsänen Teemu, Saastamoinen Kukka-Maaria, Tikkanen Jere, Tikkanen Lauri, Tossavainen Tuukka.

LUKION virtuaalinen kevätjuhla on lauantaina 30.5. klo 11 lukion omalla yuotube-kanavalla. Tänä keväänä valmistuvien ylioppilasjuhlaa vietetään lauantaina 29.8. klo 11. Ensi syksynä valmistuvia ylioppilaita juhlitaan perjantaina 4.12. ja samalla muistetaan 100-vuotiasta yhteiskoulua.