Uutiset (muokattu 20.1. 18:05) Kiuruvesilehti

IskelmäMestarit estradilla tänään Iskelmän nettisivuilla

Kiuruveden Iskelmäviikko on tuottanut yhteistyössä Laajasalon opiston, Hotelli Korpilammen, Kiuruveden kaupungin ja WellO2:n kanssa taltioinnin IskelmäMestarit estradilla 2020 -kesäkonsertista, joka kuvattiin ilman yleisöä tätä tallennetta varten.
Video julkaistaan Iskelm'viikon nettisivuilla tänään 15.7.2020 klo 12 eli samaan aikaan, kun Iskelmäviikon viralliset avajaiset olisivat pyörähtäneet käyntiin Kiuruvedellä ilman kevään yllättäviä koronakäänteitä. – Vaikka kesän kuviot menivät uusiksi, halusimme kuitenkin tuoda iskelmän iloa teille myös tälle kesälle, teidottaa Iskelmäviikko.
Viime vuonna IskelmäMestareiksi lauloivat Tommi Kostekivi Oulusta ja Maria Pihlajamaa Kellokoskelta.
Kiuruveden Iskelmäviikkoa vietetään ensi vuoden heinäkuussa. Tänä vuonna olisi ollut 22. Iskelmäviikko, joka siis jouduttiin siirtämään vuoteen 2021 koronana takia.