Uutiset (muokattu 9.4. 10:51) Kiuruvesilehti

Soteyhtymä tarjoaa alueensa vähävaraisille kasvomaskeja

Soteyhtymä tarjoaa alueensa vähävaraisille kasvomaskeja

Ylä-Savon Sote -kuntayhtymä tarjoaa alueen vähävaraisille asukkaille Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) suosituksen mukaisia maksuttomia koronavirusmaskeja. Jakelu sekä tarkat paikat ja aikataulu tarkentuvat vielä ja näistä tiedotetaan mahdollisimman pian. Jaettavat suojamaskit ovat kangasmaskeja, jotka pestään 60 asteen pesussa. Suojaimia on tällä hetkellä varastossa ja niitä tilataan lisää.
Kuntayhtymän koronavirustilanne on tällä hetkellä rauhallinen ja toiseen aaltoon varaudutaan tilanteen sekä valtakunnallisen ohjeistuksen mukaisesti. Tällä hetkellä toinen koronavirusaalto nähdään alueellamme lievempänä kuin keväällä 2020. Valtakunnallisen ohjeistuksen mukaisia varotoimia on noudatettava edelleen ja alueen ihmisiä kannustetaan pitämään turvavälejä sekä pitämään huolta hyvästä käsihygieniasta