Uutiset (muokattu 20.1. 18:05) Jaana Selander

Adressi kiertää kyläkoulujen puolesta

Kiuruvedelle on perustettu kyläkoulujen puolesta -ryhmä viikonvaihteessa. Facebook-ryhmässä on tällä hetkellä 181 jäsentä. Ryhmä perustettiin sunnuntaina Lahnasten Mäkipirtillä. Kokoontumisessa päätettiin laatia adressi kyläkoulujen säilyttämiseksi. Adressiin kerätään nimiä ensi viikon ajan eri kylillä. Adressi on sähköisenä ja paperilla. Sähköisessä adressissa on jo 300 nimeä, paperilista on lähtenyt kiertämään.

Adressi palautetaan lauantaina 12.9.klo 12 kaupungintalolle, paikalle kutsutaan kaupungin päättäjiä.

– Kukin omalla tahollaan: Tulkaa paikalle kyläiltoihin! Jakakaa tietoa asiasta ja kerätkää adressiin nimiä. Ottakaa yhteyttä valtuustoon ja oman kylän valtuutettuihin ja kertokaa näkemyksiänne kyläkoulujen puolesta. Asiaa ei ole vielä viety läpi valtuustossa, nyt on aika vaikuttaa! lukee tiedotteessa.