Uutiset (muokattu 20.1. 18:05) Anu Laitinen

Joulu tuo joulupassit

Kiuruvetinen elälleellä oleva Pirkko Rytkönen voitti Kiuruveden joulupassikampanjan pääpotin viime vuonna. Hän kehuu vuolaasti viime vuoden Joulupassikampanjaa.
Pirkko Rytkönen odottaa jo innolla, milloin tämän vuoden joulupasseihin pääsee hankkimaan leimoja
.
– Pitää vaan muistaa pyytää leima kassalta, hän toteaa.
Rytkönen keräsi ahkerasti leimoja viime vuonna kiuruvetisistä kampanjaliikkeistä.
– Totta kai, aivan mahtava ja ihana kampanja on kyseessä, etenkin itselleni, kun kävi niin hyvä tuuri viime vuonna. Kaikki lahjakortit tulivat tarpeeseen ja kaikki sain tärvättyä, vaikka alkuun tuntui, ettei onnistuisi. Voittamieni joukossa oli niin paljon kortteja niin sanottuihin miesten liikkeisiin.
Rytkönen kertoo kokeilleensa lottoakin joulupassikampanjan onnen seurauksena. Vaan siinä ei ollut tuuria, hän nauraa.
Vuoden 2020 Joulupassikampanja alkaa tänään keskiviikkona 25.11. ja jatkuu aina joulukuun viimeiseen päivään asti. Kiuruvetisiä liikkeitä mukana on 32, joista leimoja voi kerätä. Leiman saa vähintään 20 euron ostoksesta. Leimaus on rajoitettu yhteen leimaan/ostokerta. Passiin kerätään aina yksi leima per liike. Jos leimapassissa on jo kyseisen liikkeen leima, voi kassalta pyytää uuden leimapassin ja aloittaa keräämään siihen leimoja. Jokainen passin neljästä leimasta tulee olla eri liikkeestä. Kun passiin on saatu leimat neljästä eri liikkeestä voi sen jättää yhteystiedoilla varustettuna kampanjaan osallistuvaan liikkeeseen.
Vuoden 2020 joulupassikampanjan pääpotissa on jälleen 10x 50 euron lahjakortit. Kampanjassa arvottavien lahjakorttien yhteisarvo on 1600 euroa.
Vuoden 2019 Kiuruveden joulupassikampanjassa jaettiin kiuruvetisiin liikkeisiin noin 5000 passia, joista palautui 482 passia arvontaan, postikortteja oli joukossa 11. Kampanjaliikkeitä mukana oli 39. Arvonta suoritettiin tammi-helmikuun vaihteessa 2020. Lahjakortit lahjoittavat liikkeet ottavat itse yhteyttä lahjakorttien saajiin. Lahjakortin saajan ei siis tarvitse tehdä mitään muuta kuin odottaa puhelinsoittoa. Lahjakortin saajia oli kaikkiaan 30.