Urheilu, Uutiset (muokattu 21.2. 20:00) Kiuruvesilehti

Reinikainen Ylä-Savon mestariksi

Kiuruveden keilaajat olivat hyvässä vireessä Iisalmessa järjestetyissä Ylä-Savon Keilailuliiton mestaruuskisoissa.
Yleisessä sarjassa Arttu Reinikainen uusi viimevuotisen mestaruutensa ja toiseksi tuli seurakaveri Antti-Matti Tikkanen. Kolmas oli iisalmelaisen BC Liikkeen Hannu Korolainen.
Taistelu kärkikaksikon kesken oli tiukka, sillä Reinikainen keilasi 1408 pistettä ja Tikkanen vain neljä vähemmän eli 1404 pistettä. Finaalissa heitettiin kuusi sarjaa, joten sekä Reinikainen että Tikkanen keilasivat yli 230 pisteen keskiarvolla.
Kolmanneksi tullut Korolainen jäi voittajasta jo selvemmin, sillä hänen saaliinsa oli 1323 pistettä. Neljänneksi sijoittui pyhäjärveläisen Salmi-Bowlingin Pasi Tossavainen (1317) ja viides oli Ice-Bowlingin Joona Kumpulainen (1304). Muista Ice-Bowlingin keilaajista Ilkka Nissinen oli seitsemäs ja Arttu Vainio kahdeksas.

Junioreista kolmoisvoitto

Junioreissa Ice-Bowling pani vieläkin paremmaksi, sillä tuloksena oli komea kolmoisvoitto. Voittaja oli Arttu Vainio, toinen Ville Kumpulainen ja kolmas Oula Hyvärinen.
Myös joukkuekisassa Ice-Bowling pääsi juhlimaan mestaruutta, kun Arttu Reinikainen, Antti-Matti Tikkanen, Ilkka Nissinen ja Arttu Vainio olivat ykkösiä. Toiseksi tuli Iisalmen BC Liike ja kolmanneksi Pielavesi Bowling.
Naisissa mestaruuden vei pielavetinen Heli Mähönen, mutta sen jälkeen palkinnoille nousi taas kiuruvetisiä, Pirjo Palon ollessa toinen ja Anja Kolehmaisen sijoituttua kolmanneksi.
Ainoastaan veteraaneissa kiuruvetisiä ei yltänyt kolmen joukkoon. Siinä kaksoisvoiton ottivat Pielaveden Väinö ja Juhani Kasurinen, iisalmelaisen BC Liikkeen Juhani Korhosen oltua kolmas.