Ratsastus, Urheilu (muokattu 22.2. 15:44) Aku Laatikainen

Lupiksen kisakausi käyntiin – KiuRalle useita sijoituksia

Katariina Riikonen ja Hot Shot.

Ratsastuskeskus Lupiksella oli paljon innokkaita ratsukoita viime viikonloppuna, kun kesän ensimmäiset esteratsastuskisat käytiin aurinkoisessa ja helteisessä säässä. Kolmen päivän aikana radalle starttasi päälle 200 ratsukkoa.
Perjantaina ohjelmassa olivat seuratason kilpailut, joissa Kiuruveden Ratsastajista voittoon ylsivät 90 cm kilpailussa Katariina Riikonen ja Hot Shot. Kakkosena olivat Anna Repo ja Poseidon.
Lisäksi sijoituksille pääsivät 70 cm luokassa KiuRan ratsukot Eevi Knuutinen ja Bambi, Erin Kemiläinen ja Holis, Heidi Piippo ja Kantje’s Adios, Pinja Mykkänen ja Jordan, Iisa Knuutinen ja Jefferson sekä Sini Kumpulainen ja Bambi, Katariina Kulmala ja Hiddenrock Hippity Hop sekä Kati Haataja ja Savion Elvis.
80 cm kilpailussa sijoittuneita olivat KiuRan Riina Kauppinen ja Gallops Nolando (3:s), Heidi Piippo ja Kihiveikko (5:s) sekä Hirvijärven Ratsastajien Helmi Lukkarinen ja Kotimäen Quite A Lady.
Lauantaina käytiin alue- ja kansallisen tason kisoja, joista kiuruvetisten parhaat sijoitukset olivat kaksi kolmossijaa. Ensin Katariina Riikonen ja Metty’s Donatello olivat kolmansia aluetason 80 cm esteillä ja sama sijoitus tuli Eveliina Riikoselle ja Dino de Longprelle kansallisen tason 120 cm:ltä.
Aluetasolla sijoituksille pääsivät myös neljänneksi tulleet Heidi Piippo ja Bambi 80 cm sekä viidenneksi yltäneet Riina Kauppinen ja Gallops Nolando 90 cm esteillä.
Sunnuntaina ohjelmassa oli alue- ja kansallisen tason estekisoja. Aluetasolla Eveliina Riikonen ja Concord The Noble Heart sijoittuivat toiseksi 90 cm esteillä, ja 100 cm esteillä Anna Repo ja Poseidon olivat kolmansia sekä Jenni Anttila ja Dolly Jumper neljänsiä.
Kansallisissa luokissa Katariina Riikonen oli 100 cm estekisan kakkonen hevosellaan Kantje’s Adios ja kolmas Hot Shotilla.

Lupiksen seuraavat esteratsastuskisat pidetään heinäkuun puolivälissä 17.7.–19.7.