Kuvassa markkinointi-opiskelijat Tero Niiranen (vas.) ja Kaapo Lappalainen.
Jaana Selander

Mikä sua kiinnostaa?

Kiuruveden kansalaisopistolla kävi joulukuisena perjantaina kova tohina. Merkonomiopiskelijat olivat kuvaamassa videota osana markkinointiviestinnän ja sisällöntuotannon oppimistehtäväänsä. Projekti lähti liikkeelle marraskuussa, kun kansalaisopistolla ideoitiin opiston toiminnan kehittämistä.  Kansalaisopiston toimistosihteeri Marianna Hyvönen vei ideoita ja toiveita  Savon ammattiopistoon (SAKKY), jossa opiskelijatiimimme tehtäväksi tuli suunnitella kansalaisopistolle kysely.

Projekti on osa kansalaisopiston tavoitteellista kehittämisohjelmaa. Tavoitteena on siis selvittää, mikä juuri sinua kiinnostaa. Verkkokyselynä selvitetään teidän kiinnostuksenne kohteita ja toiveita, jotka toimivat pohjana tulevien kurssien suunnitellussa. Toiveena on kyselyn avulla saada mahdollisimman paljon kurssi-ideoita ja ehdotuksia. Marianna Hyvönen on  suunnittelut ja toteuttanut kyselyn. Kyselyn markkinointia hän on tehnyt somessa ja opiston kotisivuilla, minne on tulossa kevään kynnyksellä myös uudistuksia.

– Rehtori Maija-Leena Kemppaisen ja suunnittelijaopettaja Leena Särkelän kanssa käymme kyselyn tulokset läpi ja arvioimme, mitä kurssi-ideoita voimme toteuttaa heti syksynä tai mahdollisesti myöhemmin, Hyvönen sanoo.

Nyt tehtävällä kyselyllä tavoitellaan myös asiakkaiden parempaa tavoitettavuutta ja nykyaikaisia markkinointikeinoja.

– Miten ja mitä kautta te asiakkaat haluaisitte tietoa toteutuvista kursseista. Ja miten voimme parhaiten ottaa kaikki huomioon markkinointia ja tiedostusta suunniteltaessa tulevaisuudessa. Jos kyselyyn vastaaminen ei ole se oma juttu, niin ehdotuksia saa laittaa vaikka sähköpostiin tai soittamalla suoraan toimistoon. Otamme ihan kaikki ehdotukset vastaan, ne hulluimmatkin.

Kysely on täytettävissä opiston nettisivuilla ja paperiversiona kirjaston aulassa, sekä kaupungintalon infopisteellä 11.4.asti.