Kuvassa oleva Ruunaruhtinas Pertturi on yksi Kiuruveden parhaista ravihevosista tällä hetkellä. Keskellä tuulettavan Roni Waarnan tallissa on tosin muitakin lahjakkuuksia. Esimerkkinä mainittakoon ruuna Koivikon Leevi, jonka Waarna ajoi viime perjantaina Ylivieskassa voittoon. Kuva: Anu Leppänen
Ravit, Urheilu Aku Laatikainen

Kaviouralta tuli menestystä poikkeusvuonnakin – Kiuruveden Hevosystäväinseura palkitsi vuoden 2020 parhaat

Hanne Humaloja-Mämmi

Poikkeusvuosi näkyi myös raviurheilussa, ravien ollessa tauolla liki kolme kuukautta. Kiuruveden hevosystäväinseuran perinteikkäät paikallisravit jäivät ajamatta, samoin syksyksi kaavaillut harjoitusravit vesittyivät raviradan pehmeyden vuoksi.

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.