Oppivelvollisuuden laajennus tarkoittaa sitä Kiuruveden lukiossa, että kaikille oppilaille kaupunki kustantaa tietokoneet, kirjat ja materiaalit.
Uutiset (muokattu 18.5.2021) Jaana Selander

Kiuruveden lukiosta valmistui 34 ylioppilasta

Kiuruveden lukiosta on valmistunut tänä keväänä 34 ylioppilasta: Grof Marianna, Jaatinen Liina, Jauhiainen Aimo, Jauhiainen Aino, Komulainen Anu (kaksoistutkinto), Kärkkäinen Heta, Kärkkäinen Jaakko, Kärkkäinen Veera, Laitinen Helmi, Lappalainen Henni, Lappi Heidi, Lohva Laura, Manninen Mira, Marin Miia, Martikainen Jenni, Nissinen Minna, Nivalainen Emilia, Nousiainen Nea, Nousiainen Vili (kaksoistutkinto), Partanen Mikko (kaksoistutkinto), Pietikäinen Arttu, Porkka Pinja, Rajakangas Nea, Ryynänen Fanny (kaksoistutkinto), Tapaninen Lilli, Tiihonen Aino, Tiihonen Aku, Tikka Elliina, Tikkanen Antti-Pekka, Tikkanen Minka, Tikkanen Tuomas, Tossavainen Julianna, Tossavainen Milla, Väisänen Jenna…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.