Hopeiset ansiomerkit saivat (vasemmalta) Maija Ritvanen, Anneli Linnilä, Heikki Linnilä, Pirjo Niskanen, Pirkko Tikkanen, Pirjo Kulhomäki, Ritva Kumpulainen, Tuomo Kumpulainen ja Aino Lappalainen. Kuvassa lisäksi Raimo Ikonen ja Aune Hyvärinen. KUVA: JORMA KÄRKKÄINEN
Uutiset (muokattu 19.10.2021) Jaana Selander

Eläkeliiton Kiuruveden yhdistys 50 vuotta – ainoa piiri, joka on nostanut jäsenmääräänsä

Maarit Äyhynmäki

Historiikissa tuli esille, että perustava kokous pidettiin 1. lokakuuta 1971 Rinne-Puolakassa. Paikalla oli silloin 27 jäsentä, jäsenmaksu oli 2 markkaa ja ensimmäinen puheenjohtaja oli Kerttu Hyvärinen.

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.