Huttulan Taksin Arto Kokkonen (vas.), PieJarin Jari Pietikäinen (kesk.) ja Raksaramin Raimo Pennanen (toinen oik.) muuttivat samaan hallikiinteistöön vuodenvaihteessa. Vs. kaupunginjohtaja Juha-Pekka Rusanen (oik.) ja elinkeinojaoston puheenjohtaja Matti Lappalainen (toinen vas.) kävivät kolmikon kanssa hyvähenkisen keskustelun tammikuussa. Kuva: Jyri Salonen
Kuntapolitiikka, Talous, Yrittäjät Jyri Salonen

Raksa- ja taksifirmat muuttivat samaan halliin – kaupunginjohto vieraili yrittäjäkolmikon juttusilla

Kaksi rakennusalan yrittäjää ja yksi taksialan yrittäjä löivät omalla tavallaan hynttyyt yhteen, kun Jari Pietikäisen PieJari Oy, Raimo Pennasen Raksarami Oy ja Arto Kokkosen Huttulan Taksi Oy ostivat yhdessä hallikiinteistön Sahatieltä KiuruTimberin sahan kup…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.