Gasthaus Camping Palopaikan yrittäjä Titta Virmanen annosteli ruokaa kotiinkuljetusta varten. Apupoikana hääri yritysvierailulla käynyt kaupunginjohtaja Juha-Pekka Rusanen, joka pakkasi annokset kuljetuslaatikoihin. Kuva: Jyri Salonen
Talous, Yrittäjyys Jyri Salonen

Gasthaus Camping Palopaikka porskuttaa aterioilla ja keikkatyöläisillä – yrittäjä Titta Virmanen kaipaa alueen yrittäjiltä lisää yhteistyötä

Gasthaus Camping Palopaikassa aamupäivä on kiireistä aikaa, kun ateriapalvelun ruuat täytyy pakata ja toimittaa asiakkaille, joita on kolmisenkymmentä eri puolilla kaupunkia.

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.