Jaana Selander

Suomen paras ennakkoturva on sissiarmeija

Taito Taskinen

Ensimmäinen sana Nato-kiihkon ollessa lähes kiehumapisteessä muistuu mieleeni edesmenneen veikkaus- puolue- ja urheilujohtaja Pekka Martinin ajatukset Suomen puolustuksesta: ”Suomen paras ennakkoturva on niin suuri sissiarmeija aseineen, että hävityn sodan jälkeen (suurvaltaahan Suomi ei voi voittaa) miehiä ja aseita riittää sissisotaan Vietnamin, Irakin ja Afganistanin malliin ja että tänne hyökkäystä suunnittelevan valtion johto tietää näin olevan.” (Vastavalkeita, Pekka Martin) Voiko asian selkeämmin sanoa? Sissiarmeija aseineen on myös kustannustehokas…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.