Kiuruveden Musiikinystävien hallitus kaipaa tiimiinsä uusia voimia. Puheenjohtaja Pirjo Kamaja (vas.) on toiminut puheenjohtajana jo 9 vuotta. Myös muut hallituksen jäsenet ovat kantaneet yhdistyksestä vastuuta vuosia. Kuvassa oikealta Erja Lappalainen, Kati Huttunen, Harri Hyvönen, Anna-Mari Svärd ja Mira Kokkonen. Kuva: JAANA SELANDER
Kulttuuri, Musiikki Jaana Selander

Jos uusia voimia ei tule, toiminta uhkaa loppua – Musiikinystävät kaipaa vereksiä voimia

Kiuruveden Musiikinystävät on tehnyt arvokasta työtä Kiuruveden musiikkielämän eteen yli 30 vuotta. On jaettu stipendejä, järjestetty konsertteja. Nyt hallituksen riveihin kaivattaisiin uusia jäseniä ja uusia tuulia, että toiminta ei lopu.

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.