Kuvassa takarivissä vasemalta Jari Hyvärinen, Eemeli Anttonen, Tuomo Pesonen, Timo Vääränen ja Pertti Tikkanen. Keskirivissä vasemmalta Eija Kärkkäinen ja Mikko Remes. Edessä Tuija Huuskonen ja tytöt Ellen ja Alina Huuskonen. Kuva: Kiuruveden Hevosystäväinseura
Ravit, Urheilu (muokattu 11.4. 10:39) Aku Laatikainen

Ravivuosi oli valoisa – Kiuruveden kovatasoinen kasvatustyö näkyi valtakunnan tasolla asti

Hanne Humaloja-Mämmi

kasvattama ori Ville Kalle ravasi useamman suurkilpailuvoiton: Varsakunkku, Pikkukunkku ja Derbyvoitto kruunasivat kauden. Ori Vaellus ravasi kovat ennätykset tauluun. Sen varsat niittivät mainetta. Etenkin Siirin Valtsu, joka oli ikäluokan kärkihevosia.

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.