Kiuruveden maastoissa suunnistetaan tänä vuonna kuntorastien ohella kansalliset ja aluemestaruuskisat. Lisäksi kiuruvetisiä suunnistajia osallistuu ainakin SM-kisoihin, Jukolan viestiin ja Kainuun rastiviikolle. Kuva: Aku Laatikainen
Suunnistus, Urheilu (muokattu 2.5. 15:39) Aku Laatikainen

Taajamassa pääsee jo suunnistamaan – metsään mennään heti, kun lumet ovat tarpeeksi sulaneet

Kevään ja kesän merkkejä on pikku hiljaa ilmassa. Esimerkiksi suunnistajat aloittivat äskettäin perinteiset Ylä-Savon alueen Kaisanet-kuntorastit. Ensimmäinen tapahtuma oli Iisalmessa viime viikolla ja tällä viikolla suunnistettiin Kiuruveden maisemissa.

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.