Nivan koulun 3B-luokan oppilaita koulun ruokalan linjastolla maanantaina 2. toukokuuta, jolloin tarjolla oli broileririsottoa ja sen kyytipojaksi rapeasalaattia. Kuva: Jyri Salonen
Kaupunki, Uutiset (muokattu 6.5. 14:51) Jyri Salonen

Kiuruveden kaupungin ruokahuollossa ympäristömyönteisyys koostuu monesta muustakin asiasta kuin ruokahävikin minimoinnista, johon korona-aika on tuonut omat haasteensa

Kiuruveden keskuskeittiö tuottaa päivittäin noin 1500 ateriaa. Lukemaan sisältyvät kaupungin päiväkodit ja koulut sekä Ylä-Savon soten palveluyksiköt ja tukipalveluateriat Kiuruvedellä.

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.