Pro Patria -työryhmän Mirja Nuutinen (vas.) kertoo kotikylänsä Lapinsalon muistotaulun nimistä, kuuntelemassa työryhmän jäsenet: Heidi Huhtilainen ja Arja Pentikäinen. Kuva: JAANA SELANDER
Historia, Kulttuuri (muokattu 16.5.2022) Jaana Selander

Pro Patria -muistotaulujen paras paikka on kylillä, Lapinsalossa 17–18 taloa antoi uhrin isänmaalle

Pro Patria -tauluista selvitettyä: Varmistetut taulut ja tämänhetkinen sijainti: Hautakylä-Rapakkojoki, Joenvarren Seurahuoneella, Heinäkylä-Ruutana-Perhonsiipi, Perhonsiiven vanhalla koululla, uusi paikka etsinnässä, Kirkonkylä, yläkoululla, Koivujärvi, Koivujärven hautausmaalla, Lapinsalo, kyläkirkossa, Luupuvesi, vanhan koulun seinällä, tarkoitus siirtää uuteen koulurakennukseen, Niemiskylä, kaupungin varastossa, tarkoitus siirtää hyvään paikkaan, Rytky, koululla, Ryönänjoki, Jyväjemmarien tiloissa, Sulkavanjärvi, kyläkirkossa…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.