Kiuruveden tilannetta havainnollistavaa karttaa tutkailemassa MTK Pohjois-Savosta Jari Kauhanen (vas.) ja Anne-Mari Heikkinen (3. oik.), MTK Kiuruvedestä Bartje Harmoinen (2. vas.), Maanmittauslaitokselta Visa Korhonen (3. vas.) ja Mikko Marjomaa (2. oik.) sekä Kiuruveden maaseutusihteeri Panu Zitting (oik.) Luoteis-Savon maaseutupalveluista. Kuva: Mirka Kauranen
Maanviljely, Maatalous, MTK, Uutiset (muokattu 15.8.2022) Mirka Kauranen

Tilusjärjestelyillä tehoa viljelijöiden työaikaan

Tilusjärjestelypäällikkö Visa Korhonen ja kartoittaja Mikko Marjomaa Maanmittauslaitokselta ovat tulleet Kiuruvedelle havainnollistavan aineiston kera esittelemään, mitä hyötyjä tilusjärjestelyistä voisi kiuruvetisille viljelijöille olla…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.