Aili Jauhiainen (2. vas.) ja Sara Räihä (3. vas.) suuntaavat tulevaksi lukukaudeksi vaihto-oppilaiksi Kiuruveden Rotaryklubin nuorisovaihdossa. Slovakialainen Charlotte Vangoríková (vas.) ja japanilainen Reina Seno (oik.) ovat jo aloittaneet opiskelun Kiuruveden lukiossa. Kuva: Mirka Kauranen
Nuoret, Uutiset (muokattu 25.8. 17:03) Mirka Kauranen

Kiinnostus uusia kulttuureita kohtaan yhdistää vaihto-oppilaita

Kiuruvetiset Aili Jauhiainen ja Sara Räihä ovat lähdössä vaihto-oppilaiksi Eurooppaan. Kiuruveden lukio saa vahvistusta tänne vastikään saapuneista vaihto-oppilaista: slovakialaisesta Charlotte Vangoríkovásta ja japanilaisesta Reina Senosta.

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.