WellO2 oy:n markkinointijohtaja Simo Kekäläinen (vas.) ja avainasiakaspäällikkö Marko Remes (oik.) luovuttivat hengitysharjoituslaitteet Columbus Blue Jacketsin GM:lle Jarmo Kekäläiselle Tampereella. Kuva: WellO2
Jääkiekko, Urheilu, Uutiset, Yrittäjyys (muokattu 7.11.2022) Aku Laatikainen

WellO2 yhteistyöhön NHL-joukkueen kanssa – Columbus Blue Jackets saa käyttöönsä ”keuhkojen kuntosalin”

Yhdysvaltalainen jääkiekon NHL-joukkue Columbus Blue Jackets ja suomalainen WellO2 oy ovat päättäneet aloittaa yhteistyön, kun joukkueelle annettiin käyttöön kiuruvetisen Aulis Kärkkäisen kehittämät WellO2-hengitysharjoituslaitteet Tampereella pelattavan NHL Global Seriesin yhteydessä…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.