Kiuruveden kaupunginjohtaja Juha-Pekka Rusanen, kotiseutuneuvos Lauri Winberg ja Kiuruveden kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Tommi Tikka poseerasivat tuoreen kunniataulun kera. Kuva: Kiuruveden kaupunki
Ihmiset, Kulttuuri (muokattu 23.12.2022) Aku Laatikainen

Lauri Winberg sai kulttuuripalkintonsa

Kotiseutuneuvos ja eläkkeellä oleva luokanopettaja Lauri Winberg sai jouluaatonaattona arvovaltaisia vieraita kotiinsa, kun Kiuruveden kaupunginjohtaja Juha-Pekka Rusanen sekä kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Tommi Tikka kävivät viemässä hänelle joulutervehdyksensä sekä luovuttamassa samalla Winbergille Kiuruveden kulttuuripalkinnon kunniataulun…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.